Cégünk, 1995.04.28-án alakult mint KÖNEX BT.

Fő tevékenységünk közvetítői nagykereskedelem., főleg fekete lágyhuzalokat, meg–bronz, saválló meg hő kezelt poliamid alapanyagokból készült finom szitaszöveteket importáltunk az EU-ból és értékesítettük neves magyar cégeknek.

Az évek során bővítettük tevékenységünket, így 2005 elején elkezdtük forgalmazni új termékünket a hegesztett betonacél síkhálókat.

Ezeket a termékeket 75% -ból importból biztosítjuk mai napig vevőinknek.

2006 őszén cégünk taggyűlése úgy határozott, hogy Debrecenben, a bővülő vevői kör miatt, beruházást hajt végre. A beruházás tárgya: telephely vásárlása.

Telephelyünk címe: Debrecen, Jégvirág u. 11-13.

2008 júliusában cégünk átalakul betéti társaságból korlátolt felelősségű társassággá – új nevünk KÖNEX KFT.

A cégünk fő tevékenysége is megváltozott fémáru nagykereskedelem

2009 évben úgy döntöttünk, mivel a lakosság érdeklődik az általunk forgalmazott termékek iránt megkértük az engedélyt a kiskereskedelmi tevékenységünkre. Ezt az engedélyt mint „SÍKHÁLÓ CENTRUM” fantázia néven 2009.03- ban kaptuk meg.

Az elmúlt évek során bővítettük termék skálánkat a következők szerint:

– zártszelvények, idomacélok, betonacélok, horganyzott kerítés elemeket meg kérésre horganyzott kerítés rendszereket (kerítés elem+ kerítés oszlop rögzitőelemekkel).

Cégünk vállalja a házhoz szállítását, amit saját kisteherautónkkal tudunk biztosítani azok ügyfelek részére akik ezt a szolgáltatás igénylik .

A horganyzott kerítéseknél, külön kérésre vállaljuk a telepítést is.